Ateu Martí (1889-1936) de David Ginard i Féron: Anticlericalisme i Compromís Republicà - Morales Ruiz, Juan José (Editorial de la Sede del Pacífico de la Universidad de Costa Rica, 2021)
Reseña Ateu Martí (1889-1936). Anticlericalisme i compromís republicà de David Ginard i Féron. Barcelona: Publicacions de l’Abadia de Monserrat, 2020. 213 páginas. ISBN: 978-84-9191-112-8.